Pagaminti šviežią jogurtą FitLine termose labai paprasta!
Norėdami pagardinti savo jogurtą, galite pridėti vaisių sulčių, FitLine ProShape All-in-1 kokteilių, FitLine Zellschutz Antioxy, vaisių, daržovių, uogienės ir kt.
FitLine Feel Good Yoghurt Drink turi 4 skirtingas sveikatą stiprinančių pieno rūgšties bakterijų kultūras su neįtikėtinai didele probiotinių bakterijų koncentracija, turi prebiotinio inulino. Jogurtas turi mažai riebalų ir cholesterolio, yra praturtintas išrūgų baltymais, o dėl probiotikų kultūrų ir inulino turi puikų rezultatą – teigiamai veikia žarnyno florą.
100 proc. natūralus! Tinka vegetarams. Sudėtyje yra daug gyvųjų bakterijų, nėra fruktozės ir glitimo.
Paruošimas:
- Į mažesnį indą įpilkite 0,5 l neriebaus pieno (0,3% riebumo) ir 1 pakelį mišinio jogurtui paruošti. Gerai išmaišykite.
- Supilkite likusį pieną iki jogurtinės mažojo indo žymės ir vėl išmaišykite.
- Sandariai uždarykite dangtelį, stengdamiesi išleisti kuo daugiau oro iš indo.
- Į didesnį jogurtinės indą iki žymės įpilkite verdančio vandens ir į jį įstatykite mažą indelį su paruoštu jogurto mišiniu.
- Uždarykite jogurtinę dangčiu ir leiskite pastovėti 10 valandų 20˚C kambario temperatūroje. Kuo ilgiau laikomas jogurtas, tuo jis tampa rūgštesnis.
- Paruoštą jogurtą laikykite šaldytuve.
Pastaba: Jogurto paruošimui galima naudoti sojos pieną. Nerekomenduojama naudoti avižų pieno.