Garstyčių aliejus, ekologiškas

9,99 

Tikra kulinarijos retenybė – „Ölmühle Solling“ ekologiškas šalto spaudimo garstyčių aliejus. Nerafinuotas, nedezodoruotas. Spaudžiamas iš mažai eruko rūgšties turinčių garstyčių sėklų. Turi Omega-3 ir Omega-6 riebiųjų rūgščių. Aliejus yra garstyčioms būdingo aitroko pikantiško skonio.

Idealiai tinka bulvių, žuvies, mėsos patiekalų ar pikantiškų salotų gardinimui. Taip pat naudojamas gaminant įvairius troškinius, padažus, marinatus ar mirkalus. Gamintojas labai rekomenduoja ir prie sušių vietoj wasabi, taip pat majonezui gaminti. Populiarus indų ir bengalų virtuvėse.

Pristatymas 3-9 darbo dienos

Aprašymas

Garstyčių aliejus labiausiai žinomas savo šildančioms savybėms ir naudojamas įtrinti skaudamus sąnarius ar raumenis. Ant odos tepti tik jei oda sveika, nes gali graužti.

Šis garstyčių aliejus spaudžiamas iš geltonųjų garstyčių (lot. Sinapis alba) sėklų šaltuoju būdu. Aliejuje yra eruko rūgšties. Tai mononesočiosios riebalų rūgštys, randamos garstyčių sėklose. Šiame aliejuje eruko rūgšties yra <1.1% (ES leidžiama iki 5%).

Patogiame tamsaus stiklo butelyje su piltuvėliu.

Sudėtis

Sudedamosios dalys: garstyčių aliejus*, eterinis garstyčių aliejus.
*– iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė

Maistinė vertė (100 ml) – 3700 kJ / 900 kcal: riebalų 100 g (iš jų sočiųjų 6.9 g, mononesočiųjų 67.8 g, polinesočiųjų 25.3 g), angliavandenių 0 g (iš jų cukrų 0 g), baltymų 0 g, druskos 0 g.

Skaitykite daugiau:
– (vokiškai) Gamintojo puslapyje

UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus