Sojų ir rudųjų ryžių miso pasta, ekologiška

5,79 

„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų ir rudųjų ryžių miso pasta. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, užtepus, žuvies ir daržovių patiekalus. Tinka veganams.

Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. „Clearspring“ miso gaminamas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, iš pilnų sojos pupelių ir pilno grūdo rudųjų ryžių. Natūraliai fermentuojama 12 mėnesių medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.

Pristatymas 3-9 darbo dienos

Aprašymas

Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Vartojimas: miso ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą tik prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos.

Laikyti vėsioje tamsioje vietoje. Po atidarymo suvartoti per 6 mėn. Miso yra „gyvas“ produktas, todėl vykstanti fermentacija gali iškelti dangtelį – produktas vis tiek bus tinkamas vartoti. Baltos mielės gali atsirasti dėl sąlyčio su oru – tiesiog nuimkite jas.

„Clearspring“ užtikrina, kad iš Japonijos importuojami maisto produktai, tame tarpe ir jūros daržovės, atitinka visus saugumo reikalavimus. Nepriklausomai nuo Japonijos ir ES valdžios institucijų vykdomos kontrolės, pats gamintojas nuolat tikrina produktų radioaktyvumo lygį. Iki šiol jokiuose „Clearspring“ gaminiuose nebuvo aptikta jokių radioaktyviųjų junginių.

Kas yra koji? Tai virti ryžiai ir/arba sojos pupelės sumaišytos su fermentacijos kultūra Aspergillus oryzae. Daugiau apie tai galite paskaityti gamintojo puslapyje angliškai čia >

Dietistė Vaida Kurpienė pasakoja apie miso, tofu ir sojų padažą + 3 receptai su virtuvės šefu Jonu Jonušu:

Skaitykite daugiau:
– (angliškai) Daugiau informacijos gamintojo puslapyje
– (angliškai) Miso maistinės savybės
– (angliškai) Apie sojų pupeles
– Rytų virtuvės karalienė – soja

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Sudėtis
Sudedamosios dalys: sojos pupelės* 47%, rudieji ryžiai* 33%, jūros druska, vanduo.
* – iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė
Maistinė vertė (100 g) – 662 kJ / 158 kcal: riebalų 6.1 g (iš jų sočiųjų 1.2 g), angliavandenių 10 g (iš jų cukrų 7 g), baltymų 12 g, druskos 12.7 g.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus