Vienas iš „Black Stuff“ maisto papildų įkūrėjų – Aivis Vegers pasakoja apie šio prekinio ženklo produkciją ir atskleidžia jos teigiamą poveikį žmonių sveikatai.
Interviu Aivis pradeda su „Black Stuff“ kūrimosi istorija ir atskleidžia šio prekinio ženklo pavadinimo atsiradimą. Pašnekovas sako, kad iš pradžių neturėjo aiškaus pavadinimo ir kūrė produktą, siekdami pagerinti dirvožemio derlingumą, tačiau vėliau susidūrė su netikėtu nukrypimu į sveikatos sektorių.
Aivis dalijasi istorija apie savo projektą Indijoje, kur bandė sukurti technologiją, kuri padėtų atkurti žemės derlingumą, naudojant organines medžiagas, o ne dirbtines trąšas. Tačiau, netikėtai buvo atrastas būdas, kaip bakterijas galima panaudoti ir sveikatai gerinti. Anot jo, „Black Stuff“ padeda padidinti vitaminų ir mineralų įsisavinimą organizme net iki 20 kartų. Be to, aptariama, kaip reikėtų reguliuoti savo mitybą, kad sumažintume toksinų kiekį organizme. Pabrėžiama, kad svarbu ne tik subalansuotai maitintis, bet ir užtikrinti, kad žarnyne neliktų nieko, kas galėtų sukelti toksinų susidarymą.
Aivis kalba apie tai, kaip daugelis sveikatos problemų kyla dėl nesubalansuotos mitybos ir aplinkos, turinčios daug toksinų. Pabrėžiama, kad svarbu padėti jam atsistatyti, vartojant tinkamus maisto papildus ir laikantis sveiko gyvenimo būdo. Atkreipiamas dėmesys ir į tai, kad „Black Stuff“ vartojimas gali padėti kovoti su įvairiais sveikatos sutrikimais, tačiau svarbu tai daryti reguliariai, kad pasiektume ilgalaikį rezultatą.
Išsamiau apie visa tai sužinokite žiūrėdami vaizdo įrašą: