Pasirodo Fitline turi alternatyva kaip natūraliai pasigaminti jogurtą namų sąlygomis be didelių pastangų. Ir pabandėme tai patys, atėjo Fitlaino siuntinukas, prie kurio dar dovanėlė proteinų batonėlis, skanus, vertinam tuo kad ne tik naudingas bet ir skonis super. O visame siuntinuke specialūs indai jogurto gaminimui.

Didesnįjį naudosime pabaigoje, o į mažesnį viską maišysime. Pridėti 6 pakeliai mišinio, tai po vieną vienam kartui. O procesas paprastas- pilam pusę litro pieno ir suberiam pakelį vidun į mažąjį indą, maišyti rekomenduojama plakimui skirta šluotele, bet tinka ir bet kuris jūsų pasirinktas įrankis, svarbiausia gerai viską išmaišyti, mes naudojomės šakute, tad kiek pavargom. 

Visa ši procedūra be jokio kaitinimo ar šildymo, tiesiog į pieną suberiam miltukus. Jau suplakus supilame likusį pieną, kad na patogiau būtų maišant per kraštus neišsitaškytų viso pieno iškart nepilame. 

Užspaudžiam sandariai dangtelį, stipriai užsandarindami kad neliktų vietos orui, tuomet į didesnįjį indą pripilame karšto vandens, o indas pakankamai storomis sienelėmis, tad telieka palikti dešimčiai valandų, beje, kuo ilgiau laikomas jogurtas, tuo jis tampa rūgštesnis. Kam patinka natūralesnis galima ir skanauti iškart. 

Jei skonis rūgštus ir kažko dar norėtųsi verta įsidėti sulčių ar uogų, o konsistencija graži, kaip jogurtui ir priklauso. Tad visai nieko idėja, galima tiesiog susimiksuoti ir natūraliai namų sąlygomis gardžiuotis baltyminiu kokteiliuku.

FitLine Feel Good Jogurto-Gėrimo bakterijos turi didelę biocheminę reikšmę organizmui:

Reguliuoti kiekybinę ir kokybinę normalios žarnyno floros sudėtį;
Jie aktyviai dalyvauja virškinant ir pasisavinant. Jie skatina pieno rūgšties susidarymą žarnyne ir taip užtikrina pH faktoriaus perkėlimą į rūgštinę pusę. Rūgšti aplinka stabdo ligų sukėlėjų vystymąsi ir užtikrina optimalų virškinimo fermentų funkcionavimą;
Dalyvauti vitaminų B, K, askorbo, folio ir nikotino rūgščių sintezėje, taip didinant organizmo atsparumą (atsparumą) neigiamiems aplinkos veiksniams;
Skatinti nepakeičiamų aminorūgščių sintezę, geresnį kalcio druskų, vitamino D pasisavinimą;
Dalyvauti tulžies pigmentų ir tulžies rūgščių apykaitoje, baltymų ir mineralų apykaitoje, gerinti riebalų pasisavinimo ir hidrolizės procesus;
Užkirsti kelią patogeninės, puvimo ir dujas formuojančios žarnyno mikrofloros dauginimuisi. Jie sintetina medžiagas, turinčias antimikrobinį aktyvumą;
Stimuliuoti organizmo imuninę sistemą;
Turi antialerginių savybių.

1 litrui paruošto FitLine jogurto gėrimo reikia:

1 paketėlis FitLine „Feel Good Yoghurt Drink“ (po 50,5 g) ir
1 litras nugriebto pieno (0,3% riebumo)
Paruošimas kambario temperatūroje

Į indą iki pusės pripildykite kambario temperatūros pienu (0,3% riebumo) ir supilkite vieno „Fel Good Yoghurt Drink“ paketėlio turinį. Kuo didesnis riebalų kiekis piene, kurį naudojate, tuo tirštesnis bus jūsų jogurtas. Įmaišykite miltelius, kol jie visiškai ištirps.
Įpilkite likusio pieno (sudaro apie 1 litrą) ir vėl gerai išmaišykite. Atsargiai uždėkite indo dangtelį. Išspauskite kuo daugiau oro.
Supilkite verdantį vandenį į išorinį indą iki vidinio indo atramų viršaus. Dabar įdėkite vidinį indą į vidų.

Atsargiai uždėkite dangtelį ant išorinės talpyklos. Tada palikite pastovėti kambario temperatūroje apie 10 valandų. Trumpesnis laikas sukelia švelnų rūgštėjimą, ilgesnis – stipresnį.

Paruoštą „Feel Good Yoghurt Drink“ dėkite į šaldytuvą tolesniam brandinimui ir vėsinimui, kur galėsite laikyti keletą dienų.
Norėdami patobulinti savo jogurtą, galite pridėti vaisių sulčių, FitLine ProShapes, FitLine ląstelių apsaugos, vaisių, daržovių, uogienės ir kt. pagal savo skonį ir skonį. Išbandykite ir mėgaukitės gamtos gabalėliu su šeima…

No posts found!

Pajūryje dirbančios vaistininkės patarimai: poilsiaujant svarbu nepamiršti saiko ir vandens

Pajūryje dirbančios vaistininkės patarimai: poilsiaujant svarbu nepamiršti saiko ir vandens

Kaip elgtis, kad poilsiaujant prie Baltijos jūros netektų susidurti su mažesniais ar didesniais negalavimais? Pajūryje veikiančios vaistinės vaistininkai…

Nuo senovės tradicijų iki šiandienos inovacijų: kaip namuose gamintus ledus paversti sveiku desertu?

Nuo senovės tradicijų iki šiandienos inovacijų: kaip namuose gamintus ledus paversti sveiku desertu?

Ledai – vienas populiariausių pasaulio desertų. „World Population Review“ duomenimis, daugiausiai ledų yra suvartojama Naujojoje Zelandijoje. Vidutiniškai per metus…

Tobulumo siekis – ne visada naudingas: psichologė įspėja, kokią žalą gali daryti perfekcionizmas

Tobulumo siekis – ne visada naudingas: psichologė įspėja, kokią žalą gali daryti perfekcionizmas

Justina Antropik Rekomenduojamas produktas Black Stuff fulvio rūgšties turtingos kapsules 90 kapsulių 3 mėn. kursas Pokalbis su Justina…

1 1 balsas
Įvertinimas
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Temos
Patarimai
Renginiai
Akcija!