Aprašymas
- Sudedamosios dalys: inulinas (74%), mielių (Saccharomyces cerevisiae) miltelių koncentratas (10%), kurio sudėtyje yra (1->3), (1->6) beta gliukanų (4%), kraštuotosios malpigijos (acerola vyšnių) sulčių milteliai (6%), krekenųkoncentratas (pienas) (6%), pieno rūgšties bakterijos Bifidobacterium longum 1%, cinko mielės (mielės, cinko citratas) 1%, vitaminai: B2 (riboflavinas), B6 (piridoksino hidrochloridas), B1 (tiamino hidrochloridas), folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), D3 (cholekalciferolis), B12 (cianokobalaminas).
Maistinės ar kitos medžiagos, turinčios mitybinį ar fiziologinį poveikį | 2 matavimo šaukšteliuose (2 g) | RMV* | 3 matavimo šaukšteliuose (3 g) | RMV* |
Vitaminas D3 | 6,7 μg = 266 TV | 133 % | 10 µg = 400 TV |
200 % |
Vitaminas B1 | 0,44 mg | 40 % | 0,66 mg | 60 % |
Vitaminas B2 | 0,56 mg | 40 % | 0,84 mg | 60 % |
Vitaminas B6 | 0,56 mg | 40 % | 0,84 mg | 60 % |
Vitaminas B12 | 1 µg | 40 % | 1,5 µg | 60 % |
Folio rūgštis | 80 µg | 40 % | 120 µg | 60 % |
Vitaminas C | 32 mg | 40 % | 48 mg | 60 % |
Cinkas | 2 mg | 20 % | 3 mg | 30 % |
Beta gliukanai iš mielių (Saccharomyces cerevisiae) miltelių | 67 mg | – | 100 mg | – |
Krekenų koncentratas su imunoglobulinu G |
124 mg 25 mg |
– | 186 mg 37 mg |
– |
Inulinas | 1,5 g | – | 2,2 g | – |
Pieno rūgšties bakterijos Bifidobacterium longum |
18 mg =1,8 mlrd. |
– | 27 mg = 2,7 mlrd. |
– |
* Referencinė maistinė vertė procentais.
Tinka sergantiems diabetu. Be glitimo, želatinos, dažiklių ir konservantų.
NAUDOJIMAS | Vaikams iki 6 metų vartoti 2 matavimo šaukštelius per dieną, 7 metų ir vyresniems vaikams ir suaugusiems – 3 matavimo šaukštelius per dieną. Įmaišykite į gėrimą arba, pavyzdžiui, jogurtą. Be skonio. Neviršykite nurodytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinka kūdikiams ir mažiems vaikams. Maisto papildai nėra skirti naudoti kaip subalansuotos ir įvairios sveikos mitybos pakaitalas. Nemaišykite į karštus patiekalus ar gėrimus, kad nesunaikintų jame esančių probiotikų ir priešpienio. |