MEDLIEVA UOGŲ MILTELIAI, 50 G

7,37 

  • Medlieva uogose gausu antioksidantų, tokių kaip antocianinas, vitamino C.
  • Puikus natūralus dažiklis – suteikia švelniai mėlyną spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar košę. Puikus skonis su jogurtu, varške ar ant salotų.
  • 1 a.š. medlievos uogų miltelių = 100 g šviežių medlievos uogų.

Pristatymas 3-9 darbo dienos

Aprašymas

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą – Veganiškas – Tinka žaliavalgiams (RAW) – Be gliuteno – Nepridėta druskos – Nepridėta cukraus – Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:
100 g produkto energetinė vertė: 1195kJ/286 kcal
Baltymai 4,1 g
Angliavandeniai 51,2 g
iš kurių cukrų 49,1 g
skaidulinės medžiagos 21,4 g
Riebalai 2,5 g
sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g
Druska (natūraliai esanti produkte) <0,01 g
Vitaminas C (askorbo rūgštis) 30,2 mg
Antocianinai 246 mg

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

1 a.š. medlieva uogų miltelių = 100 g šviežių medlieva uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos medlieva uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius medlieva uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Medlieva uogų milteliai puikiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 


 

Medlieva uogų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą medlieva uogų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas medlieva uogas ir nieko daugiau.

Apie medlieva uogas: medlieva uogos ne tik labai vertingos, bet ir skanios, saldžios, šiek tiek primena mėlynes. Tai super uogos savo vertingomis savybėmis nei kiek nenusileidžiančios nei mėlynėms, nei šilauogėms.

Antocianinai, randami medlievos uogose, gali ne tik veikti kaip antioksidantai ir kovoti su laisvaisiais radikalais, bet ir turėti priešuždegiminių, antivirusinių ir priešvėžinių savybių.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus