Šalavijai datulėse / 28 vienetai

13,60 

 Pasirūpink savimi skaniai, nes dietologai ir patenkinti klientai sako:

  • “Nuostabūs, sveiki! Gerai turėti po ranka, kad išalkus pavyktų valgyti visavertiškai! Ir džiugu, kad galiu pasidalinti su sūnumi, dėl puikios sudėties.”,
  • “Labai skanūs ir sotūs. Kai norisi kažko skanaus, sotukai būtent tai, ko reikia. Labai džiaugiuosi, kad juos atradau. Ačiū !!!”,
  • “Puiki alternatyva norintiems valgyti ir saldžiai, ir sveikai. Skanus, patogus ir labai sotus užkandis, su aiškia ir natūralia sudėtim. Rekomenduoju!”.

Pristatymas 3-9 darbo dienos

Aprašymas

Šalavijai datulėse – tai viena traškiausių sotukų rūšių, kurioje dera vaisių saldumas su trupučiu kakavos kartumo. Migdolai išlaiko skonio pusiausvyrą, o šalavijai, be abejo, prašosi pakramtomi.  Koks gi prieskonis apdovanoja už kantrybę?

Sotukai gimė iš poreikio pagaminti šeimai saugų, sveikatai palankų ir skanų užkandį, todėl skoniai ir vertė išgaunami naudojant natūralius augalinius produktus, o ne pakaitalus ar maistinius priedus.

Sotukai jau pasiruošę tapti jūsų kelionių, darbų bei laisvalaikio palydovais, saugančiais nuo pagundų užkandžiauti beverčiu, nepalankiu sveikatai maistu.

Sudėtis:

Migdolų riešutai, Medjool datulės, ispaninio šalavijo (chia) sėklos, abrikosai, kakava, kardamonas.

Maistingumo deklaracija: 

100 g produkto energinė vertė: 1858.53 kJ / 444.20 kcal

Baltymai 13.10 g

Riebalai 29.30 g, iš jų sotieji 2.60 g

Angliavandeniai 42.60 g, iš jų cukrų 27.40 g

Skaidulinės medžiagos 13.90 g

Druska 0.03 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Maistinė vertė 100 g: 

  • turi daug (virš 30% RPN) vitamino E, kalio, mangano, fosforo, magnio, vario ir skaidulų, 
  • yra  vitaminų B2, B3, B9 ir kalcio, cinko, geležies ir baltymų šaltinis (virš 15% RPN),
  • taip pat turtingi vitaminais A, B1, B5, B6.

Dėžutė:   260 g sotukų, 28 vienetai.

Laikymo sąlygos:  2 – 8 ° C    8 savaitės.

Galima šaldyti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus