Šviesi miso pasta, ekologiška

8,99 

„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška šviesi miso pasta iš fermentuotų ryžių ir sojos pupelių. Salsvo skonio, kreminės tekstūros. Puikus baltymų šaltinis. Tinka maišyti su aliejumi ir actu pikantiškiems padažams, pavilgams, marinatams gaminti, taip pat paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, ar troškinį. Tinka veganams.

Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. Šis „Clearspring“ miso gaminamas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, iš pilnų sojos pupelių ir ryžių, mažomis partijomis, kad išlaikyti nepriekaištingą kokybę. Natūraliai fermentuojama 6 mėnesius medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.

Pristatymas 3-9 darbo dienos

Aprašymas

Vartojimas: miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos.

Laikyti po atidarymo šaldytuve sandarioje pakuotėje. Suvartoti per 1 mėn. Su laiku spalva gali patamsėti, tačiau produkto kokybė ir skonis nuo to nesikeičia.

„Clearspring“ užtikrina, kad iš Japonijos importuojami maisto produktai, tame tarpe ir jūros daržovės, atitinka visus saugumo reikalavimus. Nepriklausomai nuo Japonijos ir ES valdžios institucijų vykdomos kontrolės, pats gamintojas nuolat tikrina produktų radioaktyvumo lygį. Iki šiol jokiuose „Clearspring“ gaminiuose nebuvo aptikta jokių radioaktyviųjų junginių.

Kas yra koji? Tai virti ryžiai ir/arba sojos pupelės sumaišytos su fermentacijos kultūra Aspergillus oryzae. Daugiau apie tai galite paskaityti gamintojo puslapyje angliškai čia >

Dietistė Vaida Kurpienė pasakoja apie miso, tofu ir sojų padažą + 3 receptai su virtuvės šefu Jonu Jonušu:

Skaitykite daugiau:
– (angliškai) Daugiau informacijos gamintojo puslapyje
– (angliškai) Miso maistinės savybės
– (angliškai) Apie sojų pupeles
– Rytų virtuvės karalienė – soja

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Sudėtis
Sudedamosios dalys: kultūriniai ryžiai* 45%, sojos pupelės* 25%, vanduo, jūros druska.
* – iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė 818 kJ/194 kcal
Riebalų 4.2 g
iš jų sočiųjų 0.7 g
Angliavandenių 29 g
iš jų cukrų 26 g
Baltymų 9.1 g
Druskos 4.9 g

Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus