FEN OMEGA 3 120 KAPS. 33/22 (MINKŠTOJO GELIO KAPSULĖS)
17,99 €
Grynasis kiekis: 120 kaps. (1 kaps. – 1400 mg)
FEN Omega 3 33/22 minkštojo gelio kapsulės savo sudėtyje turi aukščiausios kokybės žuvų taukų ir jie puikiai tinka tiems, kurie ieško itin stiprių Omega 3 papildų. Turėdami 330 mg eikozapentaeno rūgšties (EPA) ir 220 mg dokozaheksaeno rūgšties (DHR), galite būti tikri, kad aprūpinate savo kūną geriausia įmanoma mityba.
Omega 3 riebalų rūgštys yra nepakeičiamos riebalų rūgštys, kurių organizmas negali pasigaminti ir turi būti gaunamas su maistu. FEN Omega 3 33/22 skiriasi nuo daugelio sveikų riebalų papildų šiandien rinkoje, nes jame naudojamos naujausios, pažangiausios valymo ir koncentravimo technologijos. Yra keletas omega-3 riebalų rūgščių tipų, iš kurių dvi svarbiausios (EPA ir DHR) daugiausia randamos tam tikrose žuvyse. Kasdien reikalingas subalansuotas adekvataus EPA ir DHR santykis, kad būtų:
Vartojimas: kaip maisto papildą vartokite 1 kapsulę ryte ir 1 kapsulę vakare, užgeriant stikline vandens. Vartoti pagal sporto gydytojo ar trenerio nurodymus ir/ar specialias sportininkų mitybos programas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Nevartoti jeigu esate nėščia ar maitinate! Negalima vartoti asmenims iki 18 metų. Maisto papildas negali būti vartojamas kaip maisto pakaitalas!
Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje vietoje +12°С +25°С. Gerai supakuotą produktą galima laikyti sausoje 5°С – 30°С temperatūroje. Atidarius pakuotę suvartoti per 3 mėnesius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Serija / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Gamintojas: Mega Pro Nutrition s.r.o., Čekija.
Liko tik 1
Aprašymas
Sudedamosios dalys: žuvų taukai su Omega 3 riebalų rūgštimis etilo esterio pavidalu (18 % EPA=eikozapentaeno rūgšties, 12 % DHA=dokozaheksaeno rūgšties), demineralizuotas vanduo, minkštojo gelio želatininė kapsulė, galvijų želatina, glicerinas, vitaminas E (DL-alfa-tokoferolio acetatas).
Sudėtis 1 kapsulėje
Žuvų taukai 1000 mg |
-Iš kurių Omega 3 riebalų rūgštys 500 mg |
– Iš kurių EPA 330 mg |
– Iš kurių DHA 220 mg |
Vitaminas E 2,25 mg (18 % RMV) |
*RMV – referentinė maistinė vertė. Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)