KODĖL VERTA RINKTIS BLACK STUFF?

Black Stuff išsaugo gerąsias bakterijas, padeda joms klestėti. Tai itin stiprūs prebiotikai, kurie palengva reguliuoja žarnyno mikrofloros judrumą, subalansuoja medžiagų apykaitą, pašalina iš organizmo parazitus bei normalizuoja hormonų lygį.

KAS YRA BLACK STUFF?

Black Stuff yra maisto papildas, kuriame gausu fulvo ir humino rūgščių, išgautų iš pušies žievės ir beržo čagos. Šiame maisto papilde yra didelis kiekis polifenolių, kurie lengvai pasisavinami organizme ir veikia kaip  prebiotikai. Polifenoliai gerina naudingųjų žarnyno bakterijų mitybą.

KOKIĄ NAUDĄ GAUNAME IŠ BLACK STUFF?

Oda yra vidinės harmonijos veidrodis, atsispindintis mūsų kūnuose vykstančius procesus. Sveika ir skaisti oda rodo, kad organizmas efektyviai pašalina kenksmingas medžiagas, tokias kaip mikroplastikai, toksinai, herbicidai, pesticidai, sunkieji metalai ir namų cheminės medžiagos. Šis maisto papildas suteikia energijos,  gerina miego kokybę,  subalansuoja mikrobiomą, padeda reguliuoti tuštinimąsi  bei gerina odos būklę

Pirkti Black Stuff produktus

Šiuos produktus galite įsigyti su mūsų spec. 15% nuolaidos kodu: Sveikamkunui

Produktai pirkimui

ATSILIEPIMAI APIE BLACK STUFF​

GWS BIOTEC OU (nuoroda į įmonės pradinį puslapį: www.gwsbiotec.com) yra įmonė Taline, Estijoje, kurią įkūrė  4 vyrai – Tommy, Aivis, Dainis ir Valdis. Pastaruosius kelerius metus įkūrėjai nuolat dirbo kurdami kažką, kas būtų ne tik geresni, bet ir skirtųsi nuo šiuo metu rinkoje esančių maisto papildų. Šiandien jie gali didžiuotis produktais, kurie iki šiol nebuvo gaminami.

Bendradarbiaudami su Innovative Biomedical Technologies institutu, jų žinias ir daugiau nei 25 metų patirtį biomedicinos srityje sujungėme su inžinerijos, ūkininkavimo ir fizikos patirtimis ir atradome kai kurias geriausiai saugomas gamtos paslaptis. Šias žinias deriname su savo vizija, kad sukurtume produktus, skirtus įveikti sveikatos problemoms, kurioms nepadeda tradicinė medicina. Visus savo produktus gaminame Innovative Biomedical Technologies institute (www.ibti.eu), kurio gamykloje laikomasi aukščiausio lygio geros gamybos praktikos (GMP) standartų ir ilga patirtimi dėl  natūralių ingredientų naudojimo su sveikata susijusioms problemoms gydyti. Mūsų gaminius ištyrė ir išbandė Hamilton Lab, Auctoritas, Rygos Stradins medicinos universiteto ligoninė, Latvijos universitetas ir Latvijos gyvybės mokslų ir technologijų universitetas.

 
Temos
Patarimai
Renginiai
Akcija!